Fithuis Corporate fitness

Onze diensten

Al meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsfitness!

Consulteren

Jouw bedrijf is uniek! Al meer dan 25 jaar werken we samen met bedrijven uit verschillende segmenten met als doel het beste gezondheidsprogramma voor iedere specifieke organisatie te creëren.

Programmas

Gezondheidsprogramma’s worden steeds op maat gemaakt van je noden en wensen. Fitness, groepslessen, workshops, voorbereidingen voor doelen en inrichten van evenementen zitten onder andere ook in ons pakket

Samenwerking

Bedrijfsfitness is niet het enige belangrijke onderdeel om gemotiveerde personeelsleden een gezonde levenshouding aan te leren, maar ook voeding en mentale gezondheid zijn even belangrijk. Daarvoor werken we samen met andere sterke partners. Een voor één expert in hun eigen vakgebied.

Over ons

Fithuis Corporate Fitness
Shape your team, shape your business!

Het streven naar een actieve levensstijl van uw medewerkers resulteert in een 'gezond' bedrijf waar het leuk werken is. Fysieke activiteit en lichamelijke oefeningen zijn een essentieel onderdeel in het opbouwen van een hecht team en bevordert de persoonlijke energie van je medewerker.Het opstarten en het onderhouden van een bewegingsprogramma is echter niet evident. Corporate Fithuis biedt u hierbij de nodige professionele ondersteuning, begeleiding en informatie.

Lees meer over ons

  • checkboxMeer dan 25 jaar ervaring
  • checkboxGepersonaliseerde programma's op maat van jouw bedrijf
  • checkboxBewegen, voeding en mentale gezondheid zijn even belangrijk
  • checkboxGediplomeerde lesgevers en kwalitatief materiaal

Ons TEAM

Een persoonlijke aanpakt, dat is één van onze troeven! Ons team zorgt ervoor dat al je vragen en persoonlijke noden in kaart worden gebracht om van jouw programma of project een succes te maken!
Geuploade afbeelding

PETER COUVENT

Zaakvoerder
Peter is de link tussen jouw bedrijf en Corporate Fithuis. Als zaakvoerder heeft hij al jarenlang ervaring in het vormen van een heldere en open communicatie tussen alle partners.
Geuploade afbeelding

TOM VALCKE

Office manager & Training expert WICF
Tom zorgt voor de administratieve ondersteuning en adviseert vooral over spinning groepslessen als WICF verantwoordelijke
Geuploade afbeelding

JENTE DE WEERDT

Training expert & Personal trainer
Jente is gedreven en ervaren in personal coaching en zorgt voor de nodige expertise op vlak van trainingsschema’s.

Bedrijven vertellen

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met ons op, we zorgen ervoor dat je persoonlijk wordt gecontacteerd door ons team.
We komen ook graag vrijblijvend langs jouw bedrijf wanneer dit past.